Skip to content

Nytt märke hos oss: Elements!

(Alla produkter från Elements hittas här: https://skalhuset.se/elements )

Elements mobilskal

 

Vi på SkalHuset är väldigt glada och stolta att kunna presentera skal till iPhone X/Xs, iPhone Xs Max, iPhone 6/6s/7/8 samt iPhone Xr ifrån det danska designermärket Elements!

Dessa skal är tillverkade av noga utvalda material. Hårdplatsen som skalen är gjutna i, är tillverkade av 95% återvunnet material. Trädelarna kommer ifrån FSC-certifierade resurser samt att tyget kommer ifrån återvunnen polyester.

Här kan du läsa mer om Elements materialval samt ansvarstagande gällande utsläpp: 2019 Nordic Elements Sustainable Vision – c01-2

Designen och produkterna är inspirerade av nordisk mytologi. Det finns tre olika kollektioner, samt att det finns en original kollektion samt en säsongsvarierande kollektion. Kollektionerna heter Gefion, Idun och Hel.

Gefion

Gefion original kollektion är skal tillverkade av hårdplast samt trä. Skalen kommer i tre olika utföranden.

 

Hel

Hel är ett modernt designat skal som består av hårdplast, trä och tyg. Original kollektionen kommer i tre olika utföranden.

 

Idun

Idun är en serie skal i hårdplast samt tyg. Ovan ser ni de tre varianterna i original kollektionen.

 

Förutom dessa original kollektioner har varje serie även en säsongskollektion. Nedan ser ni några exempel på dessa som heter Frej samt Freja:

 

Förutom skalen till de olika iPhone modellerna är Element två olika laddare för trådlös laddning, en billaddare samt en bordsladdare. Denna serie heter Tor:

Så här skriver Elements om sig själva:

Nordiska element, inspirerade av legender, konstruerad i Danmark, handgjorda av experter.

Nordic Elements bjuder på snygga och funktionella smarttelefontillbehör som använder de finaste naturmaterialen och hantverket.

Med äkta trä, sten och tyger, representerar våra produkter den nordiska ideen om ”Hygge”, där komfort och trivsel sammanflätas genom våra vackert minimalistiska och tidlösa mönster.

Här man man läsa mer om Elements: https://nordicelementsdesign.com/nordic-elements–about-us.html

 

Vi på SkalHuset är väldigt glada och stolta att kunna presentera denna serie produkter från ett varumärke som Elements som ligger helt rätt i tiden, och förutom sina tidlösa design även ser på ett samhällsansvar och miljöansvar. Vi hoppas att ni kunder även vill upptäcka detta fantastiska varumärke med oss!

(Alla produkter från Elements hittas här: https://skalhuset.se/elements )

 

 

Be First to Comment

Kommentera