Skip to content

En titt i iPhone X:s godispåse

Fans av iPhone väntar med spänning på den nya versionen av iPhone, kallad x, och dessa förväntningar görs inte mindre av de många nyheter och tillbehör som denna modell utlovar. Den trådlösa teknologin har utarbetats ännu mer och det finns ett stort antal tillbehör som är baserade på just detta, inte minst laddningsenheten.

 

iphone x

 

Apple har satsat stort på Bild med stort B när det kommer till iPhone X, Man bjuder på en stark skärm, både i upplösning, färg och tålighet och med dess hårda glas och metallram skall den vara skyddad från både damm och vatten. Detta innebär inte att hela telefonen är vattentät och att man kan börja simma med den, men man behöver inte längre oroa sig för det stänk som kan komma ifrån regn eller fuktiga ytor.
Skärmens utomordentliga kvalitet innebär att spelupplevelsen kommer att vara högre än någonsin, liksom kvaliteten av foton och film som man vill avnjuta. Därför har man dessutom satsat mycket på kamerateknologin, som utlovar den bästa kameran på mobilmarknaden idag. Eftersom man hänger med i svängarna kommer iPhone X vara ett måste för alla selfie fanatiker då man dels erbjuder nya och roliga emojis, både i statisk och rörlig form, liksom bra nya filter liksom möjligheten att ta fina självporträtt med suddig bakgrund.
Kombinationen av högkvalitativ kamera och skärm bereder också vägen för det nya sättet att komma in på sin telefon. Man kommer med denna nya mobil kunna aktivera ansiktsidentifikation som, precis som namnet antyder, kommer att tillåta användaren att komma in genom att endast visa sitt ansikte för telefonen. Teknologin går ut på att telefonens kamera avläser ett stort antal punkter i ansiktet som den sedan lär sig att känna igen. Det fiffiga är att dessa punkter avläses om och om igen, vilket gör att kameran fortfarande känner igen ägaren trots förändringar som ny hårfärg eller -längd, åldrande och skäggväxt. Så glöm denna myriad av lösenord som dominerar våra liv, nu räcker det med att bara vara sig själv.
Den nya modellen har också ett stort antal tillbehör som kan göra användarens liv enklare, roligare och mer upplevelserik. Med de trådlösa hörlurarna iPods som redan introducerats på marknaden kan man avnjuta allt ifrån musik, läs-böcker och telefonsamtal utan att behöva böka med onödiga sladdar. Ljudkvaliteten är fantastisk och med deras inbyggda mikrofon kan man kommunicera med vänner, kollegor och bekanta liksom med Siri, den interaktiva medhjälparen. Det finns också ett antal utomordentliga högtalare med olika finesser som vattentäthet som gör lyssnarupplevelsen maximal i hemmet, bilen eller på jobbet.
Ett annat mycket praktiskt tillbehör är den trådlösa laddningsmatta som man kommer att kunna ladda alla sina mindre i-produkter med som telefon, klocka och träningsmätare-. Allt man behöver höra är att lägga dem på ”mattan” så sköter den resten, snabbt och enkelt.

Be First to Comment

Kommentera